WHAT DOES YOUNGSTOX HAVE IN STOCK?

Youngstox heeft een continue voorraad, omdat er voortdurend nieuwe goederen worden opgekocht.
Our goods come from:

Returns

Bankruptcies

Showmodellen

Leftovers

Overstocks

Returns

Showmodellen

Bankruptcies

Leftovers

The types of goods are very diverse. We sell everything from ICT to cars and from clothing to tableware. We listen to your wishes and try to deliver. 

Gratis waardebepaling nodig?

Klik hier

Verkoop uw meubelvoorraad aan Youngstox

In één keer van uw oude winkelvoorraad meubels af? Schakel een meubel opkoper in. U heeft weer meer ruimte in uw opslag en krijgt er ook nog geld voor. Dat is een win-win situatie. Een meubel opkoper beschikt over de juiste connecties zowel nationaal als internationaal, waardoor ze de handel snel kunnen verkopen. Dit is iets wat de meeste bedrijven en particulieren zelf niet lukken.

Vaak is het noodzakelijk dat er bij een faillissement, retourgoederen of overstocks de voorraad meubels zo snel mogelijk uit het magazijn zijn omdat dit een kostenplaatje is. Het geld hiervoor kunt u beter besteden aan nieuwe producten waarvan u zeker weet dat u die verkopen kunt. Een meubel opkoper van ons kan regelen dat de producten binnen enkele dagen worden afgehaald.

Goed om te weten is dat u enkel een meubel inkoper kunt inschakelen wanneer het om grote partijen gaat en geen enkele stuks.

Betrouwbare meubel opkoper

Een voorraad waar u mee blijft zitten wordt altijd ingecalculeerd, toch kan dit ervoor zorgen dat u daardoor minder nieuwe handel kunt inkopen doordat het budget minder toereikend is. Om toch het maximale eruit te halen kunt u de overige partijen verkopen aan een meubel opkoper. U slaat hiermee twee vliegen in één klap: u bent van uw restpartij af en u krijgt een eerlijke prijs voor uw winkelvoorraad.

Opslag kost geld vooral wanneer het voorraden zijn van een vorige collectie die u niet meer kunt verkopen. Wilt u meer opslagruimte voor nieuwe handel of van uw huidige partij meubels af? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze meubel opkoper beoordeelt graag uw partij om een eerlijk bod uit te kunnen brengen.

Contact us

CONTACT