WHAT DOES YOUNGSTOX HAVE IN STOCK?

Youngstox heeft een continue voorraad, omdat er voortdurend nieuwe goederen worden opgekocht.
Our goods come from:

Returns

Bankruptcies

Showmodellen

Leftovers

Overstocks

Returns

Showmodellen

Bankruptcies

Leftovers

The types of goods are very diverse. We sell everything from ICT to cars and from clothing to tableware. We listen to your wishes and try to deliver. 

Op waarde schatten

In plaats van goederen die over zijn weg te gooien, kan het een goed idee zijn om een opkoper in te schakelen. De opkopers van Youngstox weten alles goed op waarde te schatten. Zo kunt u dankzij deze waardebepaling gewoon nog een eerlijke prijs ervoor krijgen. Dit is belangrijk, want juist dat maakt het verschil. Waar u normaal gesproken misschien alles had moeten weggooien en er dus niets meer voor terugzag, krijgt u bij het inschakelen van een opkoper er nog een redelijke prijs voor.

Youngstox koopt diverse goederen op

Wij zijn als opkoper bekend met meerdere soorten goederen zoals gereedschap, machines, interieur artikelen en huishoudelijke apparaten, waardoor u verschillende artikelen bij ons kwijt kunt. Voor u als ondernemer is het fijn om te weten dat de goederen die u overheeft een nieuwe bestemming krijgen. U heeft hierdoor geen overvolle opslag en blijft niet met goederen zitten waar u zelf niks meer mee kunt. Bij ons maakt het niet uit of de partijen klein of groot zijn, we zijn (bijna) altijd geïnteresseerd.

Een opkoper is financieel aantrekkelijk

Heeft u goederen over die niet meer gebruikt worden door bijvoorbeeld een seizoenswisseling? Dan wilt u het liefst van deze handel af in plaats van dat u het in opslag houdt. Hierdoor blijft het liggen en kunt u er op dat moment niks aan verdienen. Als u een opkoper inschakelt die uw restpartij opkoopt, scheelt het u niet alleen ruimte, maar krijgt u er ook een eerlijke prijs voor. Wat vanuit zakelijk oogpunt gezien financieel aantrekkelijk is.

Op allerlei momenten inschakelen

De opkoper is vaak een goede partner op verschillende momenten. Het opkopen van voorraden die over zijn is daar slechts een voorbeeld van. Ook bij bijvoorbeeld een faillissement of een verbouwing kan het zijn dat goederen over zijn en niet meer gebruikt worden. In veel gevallen kan de opkoper daar dan ook nog iets goeds mee doen. Het is dus altijd interessant om op deze manier te werken. Er zijn heel veel producten die nog van alles kunnen opleveren.

Ik ben op zoek naar:

Contact opnemen

Heb je vragen of opmerkingen? We helpen je graag. Neem contact met ons op.

CONTACT
Opkoper