WHAT DOES YOUNGSTOX HAVE IN STOCK?

Youngstox heeft een continue voorraad, omdat er voortdurend nieuwe goederen worden opgekocht.
Our goods come from:

Returns

Bankruptcies

Showmodellen

Leftovers

Overstocks

Returns

Showmodellen

Bankruptcies

Leftovers

The types of goods are very diverse. We sell everything from ICT to cars and from clothing to tableware. We listen to your wishes and try to deliver. 

Gratis waardebepaling nodig?

Klik hier

Wij kopen overtollige goederen op 

Wij hebben in de loop der jaren een breed netwerk opgebouwd als verkoper en opkoper design meubels, zowel nationaal als internationaal. Hierdoor hebben wij altijd diverse goederen voorradig. Heeft u een partij die incompleet of overjarig is of heeft u goederen over doordat u failliet bent gegaan? Dan kunt u de opkopers van Youngstox benaderen. Wij zijn naast design meubels ook in andere goederen geïnteresseerd, waaronder het volgende: 

  • Store remnants 
  • Overstocks 
  • Bankruptcies 
  • Auto’s en motoren 
  • Leftovers 
  • Return goods 
  • Elektronica 
  • Obsolete stocks 

Waarom een opkoper design meubels van Youngstox?  

Youngstox heeft een lange geschiedenis in het opkopen van meubelen. We hebben een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare opkoper, waar klanten kwaliteit kunnen verwachten. Bij ons staan duurzaamheid en het verminderen van CO2 hoog in ons vaandel. Door het opkopen en verkopen van diverse partijen, zorgen wij ervoor dat producten een tweede kans krijgen. Wist u dat als u uw overtollige voorraad meubels door een opkoper design meubels laat opkopen u bijdraagt aan een vermindering van grondstofverbruik!  

Daarnaast bieden wij een betrouwbare service voor het verzamelen en verkopen van design meubels. We zullen u helpen bij het uitzoeken van de juiste meubels, zodat u de beste koop kunt doen.  

Banner-voorraad

De voordelen van een opkoper design meubels 

Als u ons als opkoper design meubels inschakelt bent u er altijd van verzekerd dat u een eerlijke prijs voor uw goederen krijgt. Wij zijn eerlijk en transparant en bieden naar waarde. Wilt u graag weten wat uw partij design meubels kan opleveren? Vul dan het waardebepalingsformulier in en wij doen u een eerlijk bod. Als u akkoord gaat met de geboden prijs, sluiten we de deal. 

U hoeft verder niets te doen, wij zorgen ervoor dat de goederen zo snel mogelijk bij u worden opgehaald. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag.  

Contact us

CONTACT