WHAT DOES YOUNGSTOX HAVE IN STOCK?

Youngstox heeft een continue voorraad, omdat er voortdurend nieuwe goederen worden opgekocht.
Our goods come from:

Returns

Bankruptcies

Showmodellen

Leftovers

Overstocks

Returns

Showmodellen

Bankruptcies

Leftovers

The types of goods are very diverse. We sell everything from ICT to cars and from clothing to tableware. We listen to your wishes and try to deliver. 

Gratis waardebepaling nodig?

Klik hier

Opkoper stoelen van voorraden

Wij kopen geen individuele stoelen op van bijvoorbeeld een woninginboedel. Wij zijn geïnteresseerd in grote voorraden of aantallen. Vul de waardebepaling zo compleet mogelijk in op onze website om een reële bieding te ontvangen.

Heeft u overtollig voorraad, noodgedwongen een faillissement moeten accepteren of heeft u showmodellen staan? Verkoop dan uw stoelen aan een opkoper stoelen, zoals ons. Zodat u nog geld krijgt voor uw voorraad. Want anders kost het u alleen maar kapitaal en ruimte. Zonde!

Waarom zou u uw stoelen verkopen?

Als ondernemer zijnde bent u continu aan het risico-managen. Zodat u het optimale uit iedere situatie haalt. Daar valt voorraad o.a. onder. Stoelen die niet meer in trend zijn, te veel zijn ingekocht of teveel ruimte innemen zorgen ervoor dat u onnodige ruimte in beslag heeft en het kost u geld. Zonde!

Een opkoper stoelen, zoals wij, zorgen ervoor dat u de bovenstaande problemen kunt oplossen. U kunt uw overtollige voorraad stoelen aan ons verkopen voor een eerlijke prijs. Hierdoor kunnen de nieuwe stoelen weer opgeslagen worden in uw magazijn. Kost het u geen geld en bovenal u kunt door met ondernemen. Omdat u weer wat kunt afvinken.

Waar wordt de prijs op gebaseerd?

Voor u als verkoper is het fijn om te weten waar u aan toe bent. Hoe berekenen wij als opkoper stoelen de prijs van en voor uw stoelen? Dat is afhankelijk van een aantal variabelen, namelijk:

  • Aantallen
  • De staat van het product
  • Populariteit

De bovenstaande 3 variabelen zijn de grootste pijlers voor de waardebepaling. Het is daarom ook aan te raden om de waardebepaling zo compleet mogelijk in te vullen met kwalitatieve foto’s. Dat is niet alleen voor ons fijn, maar ook voor u.

Youngstox is ervaren

Wij zijn ervaren in onze branche en toonaangevend door onze service en prijzen. Wij streven altijd naar service met een glimlach. Dat is ook de reden dat wij naar onze gesloten deal zo snel mogelijk de goederen komen ophalen. Ja dat leest u goed, wij regelen het transport.

Heeft u vragen of twijfels u of uw stoelen voldoen aan de normen van een opkoper stoelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord, zodat we gezamenlijk duurzaam bezig zijn!

Contact us

CONTACT