WHAT DOES YOUNGSTOX HAVE IN STOCK?

Youngstox heeft een continue voorraad, omdat er voortdurend nieuwe goederen worden opgekocht.
Our goods come from:

Returns

Bankruptcies

Showmodellen

Leftovers

Overstocks

Returns

Showmodellen

Bankruptcies

Leftovers

The types of goods are very diverse. We sell everything from ICT to cars and from clothing to tableware. We listen to your wishes and try to deliver. 

Gratis waardebepaling nodig?

Klik hier

Waarom een opkoper teak meubelen kiezen? 

Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen en verkopen van teak meubelen, elektronica, gereedschappen, huishoudelijke apparaten en retourgoederen. Er zijn veel voordelen aan het kiezen van een opkoper van teak meubelen bij Youngstox. Hieronder een paar voordelen: 

  • Snelle Verkoop: Met de hulp van ons als opkoper verkoopt u uw teak meubelen in een mum van tijd. Onze opkoper zorgt ervoor dat u uw meubelen snel verkoopt en een eerlijke prijs krijgt. 
  • Deskundigheid: Wij hebben als opkoper een gedegen kennis van teak meubelen. Dankzij deze kennis kunnen wij u goed adviseren over de verkoop en koop van teak meubelen en bent u er zeker van dat u een reëel bod krijgt. 
  • Klantgerichtheid: Youngstox staat voor klantgerichtheid. Wij staan altijd klaar om naar u te luisteren en u te helpen de beste oplossing te vinden. 
  • Kwaliteitsgarantie: Als u een meubel koopt bij Youngstox, krijgt u een kwaliteitsgarantie. Hierdoor weet u zeker dat u teak meubelen van hoge kwaliteit krijgt. 
  • Hoogwaardige Service: Wij leveren als opkoper een hoogwaardige service. Wij zorgen voor een correcte afhandeling, betalen vooruit en regelen het transport. 

Verduurzamen met het verkopen van uw handel 

U kunt een opkoper teak meubelen inschakelen als u te maken heeft met faillissement, incomplete voorraden, winkelrestanten of een overjarig assortiment. Het is zonde om met deze partijen te blijven zitten, dit kost u namelijk opslag en geld. Door de goederen te verkopen aan een opkoper krijgt u een reële prijs en heeft u minder opslagruimte nodig. Dit brengt toch alleen maar voordelen met zich mee! 

Wist u dat u een bijdrage levert aan een duurzame samenleving door de producten aan een opkoper teak meubelen te verkopen? Wij als opkoper hebben een groot netwerk zowel in Nederland als wereldwijd, waaraan wij de teak meubelen verkopen kunnen. Hierdoor krijgen de goederen een nieuwe kans en worden er geen extra grondstoffen gebruikt voor de maak van nieuwe meubelen. 

Opkoper van voorraad

Een opkoper teak meubelen van Youngstox 

Wij staan bekend om de kwaliteit van onze producten en de uitstekende service die wij leveren. Met ons als opkoper teak meubelen krijgt u een hoogwaardige service en eerlijke prijzen. Youngstox is gespecialiseerd in het aankopen en verkopen van teak meubelen. Bovendien kunnen wij u goed adviseren over de verkoop en koop van teak meubelen. Onze zeer gespecialiseerde opkopers staan altijd klaar om u te helpen.  

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen als opkoper? Vul de waardebepaling in en onze opkoper teak meubelen neemt contact met u op. 

Contact us

CONTACT