WHAT DOES YOUNGSTOX HAVE IN STOCK?

Youngstox heeft een continue voorraad, omdat er voortdurend nieuwe goederen worden opgekocht.
Our goods come from:

Returns

Bankruptcies

Showmodellen

Leftovers

Overstocks

Returns

Showmodellen

Bankruptcies

Leftovers

The types of goods are very diverse. We sell everything from ICT to cars and from clothing to tableware. We listen to your wishes and try to deliver. 

Gratis waardebepaling nodig?

Klik hier

Hoe werkt partijen opkopen?

Wij van Youngstox zijn vaardig in partijen opkopen. Door ons brede netwerk in binnen en buitenland, hebben we de juiste connecties om opgekochte partijen vlot en voor een goede prijs te kunnen verkopen. Voordelig hieraan is, dat we bij het opkopen eerlijke en reële prijzen kunnen bieden.

Voor een bedrijf of particulier is het vaak een tijdrovende klus om een overproductie of restpartij te verkopen. Zeker ook bij een faillissement heeft men wel wat anders aan het hoofd dan een overgebleven partij of bijvoorbeeld winkelinterieur te verkopen. Op zo’n moment kan je Youngstox inschakelen om partijen op te kopen. Onze service is gericht op jou te ontzorgen.

We bepalen gezamenlijk de waarde van de te verkopen partij en doen je dan vrijwel direct een aanbod.

Welke voordelen heeft het laten opkopen van mijn partij?

Voordelen van partijen opkopen door Youngstox is allereerst een eerlijke prijs voor je partij. Aan de hand van een waardebepalingsformulier en een persoonlijke bezichtiging doen wij een bod. Het voordeel is, dat als je akkoord bent met het bod, wij vooruitbetalen en je dus direct beschikking hebt over het geld, wat in sommige situaties soms lucht kan geven.

Ook bieden wij de service dat we het transport regelen. Dus zodra de overeenkomst gesloten is en het contract opgemaakt is, ben je ontzorgd, heb je direct het geld en zorgen wij dat de partij zo snel mogelijk bij je opgehaald wordt. Je bent dus snel van je partij af wat tijd, moeite en ruimte scheelt.

Welk soort partijen kopen we op?

Wij kopen bijvoorbeeld retourgoederen op. Dit zijn goederen die om diverse redenen geretourneerd worden, bijvoorbeeld omdat de verpakking of het product beschadigd is geraakt tijdens transport, of omdat het geopend is geweest en niet voldeed aan de verwachting, of omdat er een verkeerd of defect aan het product is.

Ook kopen we partijen uit faillissement op zoals overgebleven voorraden, maar ook het interieur van een winkel of magazijn.

De ICT en elektronica partijen die we opkopen zijn heel divers. Van kleine tot grote apparatuur en onderdelen. Ook kopen we restpartijen en winkelrestanten op, die bijvoorbeeld zijn overgebleven door overproductie of overstock. Incourante voorraden die stof liggen te happen in uw magazijn kopen wij ook op. Auto’s en motoren kopen wij ook op, waarmee wij ons ook onderscheiden.

Waarom je partijen op laten kopen door ons?

Het opkopen en verkopen is ooit als hobby begonnen. We doen dit dan ook, omdat we er plezier in hebben. De beste deal eruit slepen voor onze klant is dan ook iedere keer weer een uitdaging. We richten ons op een breed gebied, dus geen aanvraag is ons snel te gek. We zijn van begin tot eind betrokken en richten ons op ontzorgen.

Daarmee hopen we op tevreden klanten die terugkomen bij ons en ons bij anderen aanbevelen. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op.

Contact us

CONTACT