WHAT DOES YOUNGSTOX HAVE IN STOCK?

Youngstox heeft een continue voorraad, omdat er voortdurend nieuwe goederen worden opgekocht.
Our goods come from:

Returns

Bankruptcies

Showmodellen

Leftovers

Overstocks

Returns

Showmodellen

Bankruptcies

Leftovers

The types of goods are very diverse. We sell everything from ICT to cars and from clothing to tableware. We listen to your wishes and try to deliver. 

Op-en-verkoper van partijen

Maak kennis met Youngstox. Een bedrijf dat overtollige goederen uit binnen-en buitenland verkoopt en inkoopt. Heeft u restpartijen, retourgoederen of goederen uit faillissement en wilt u deze verkopen? Dan staan wij graag voor u klaar. Wij zijn geïnteresseerd in allerlei verschillende goederen.

Wat is een opkoper van retourgoederen?

Youngstox is gespecialiseerd in het opkopen van retourgoederen, restpartijen en partijen die verkocht moeten worden door bijvoorbeeld een faillissement. Als opkoper van retourgoederen kopen wij uw retourgoederen op zodat u er niet mee blijft zitten en toch de kosten van de inkoop van deze goederen kunt dekken.

Gratis waardebepaling nodig?

Klik hier

Uw retourgoederen verkopen aan Youngstox

Wanneer u wilt dat wij uw retourgoederen opkopen, is de eerste stap voor u het in kaart brengen welke retourgoederen u aan Youngstox wilt verkopen. Aansluitend neemt u contact met ons op zodat wij kunnen beoordelen wat uw retourgoederen voor een waarde hebben. Daarin kijken wij naar de soort goederen, de kwaliteit, de oudheid van de goederen en uiteraard in welke staat deze goederen verkeren. Dit wordt gedaan omdat Youngstox uw retourgoederen uiteindelijk ook weer moet verkopen.

Wanneer alle retourgoederen in kaart zijn gebracht beoordelen wij of deze goedgekeurd worden. Vervolgens brengen wij u een bod uit om uw retourgoederen aan ons te verkopen. Gaat u daarmee akkoord? Dat is fijn, want dan kunnen wij de betaling in orde maken en de goederen bij u ophalen. Daar heeft u dus geen omkijken naar!

De voordelen van retourgoederen verkopen

Wanneer u uw retourgoederen aan Youngstox verkoopt, kan u dit aardig wat kosten schelen. U hoeft de goederen namelijk niet op te slaan. Dit zorgt ervoor dat u ruimte overhoudt in uw magazijn of juist geen extra opslag voor de goederen hoeft te regelen. U krijgt een marktconforme prijs voor uw goederen zodat u extra verliezen kunt voorkomen. Of u nu met een grote voorraad retourgoederen of een wat kleinere zit, wij staan graag voor u klaar. Zo zult u uiteindelijk minder of geen verlies leiden en kunt u verder gaan met winst maken over de rest van de goederen die u verkoopt.

Uw retourgoederen verkopen? Neem contact met ons op!

U wilt uw retourgoederen graag verkopen om geen of minimale verliezen te lijden? Slim! Breng in kaart wat u aan ons verkopen wilt en neem contact met ons op zodat wij een waardebepaling voor u kunnen maken. Voor al uw andere vragen staan wij ook graag voor u klaar!

Contact us

CONTACT