WHAT DOES YOUNGSTOX HAVE IN STOCK?

Youngstox heeft een continue voorraad, omdat er voortdurend nieuwe goederen worden opgekocht.
Our goods come from:

Returns

Bankruptcies

Showmodellen

Leftovers

Overstocks

Returns

Showmodellen

Bankruptcies

Leftovers

The types of goods are very diverse. We sell everything from ICT to cars and from clothing to tableware. We listen to your wishes and try to deliver. 

Gratis waardebepaling nodig?

Klik hier

Voordelen van overtollige voorraad verkopen aan een opkoper

Er zijn verschillende voordelen aan een overtollige voorraad verkopen aan een opkoper. We hebben de belangrijkste voordelen voor u opgesomd.

Ruimte vrijmaken

Overtollige voorraad kan ruimte in beslag nemen in uw magazijn. Het verkopen van deze voorraad aan een opkoper kan ervoor zorgen dat u ruimte vrijmaakt die u vervolgens kunt gebruiken voor andere doeleinden, zoals het opslaan van nieuwe voorraad.

Financiële voordelen

De overtollige voorraad verkopen aan een opkoper kan financiële voordelen brengen voor uw bedrijf. In plaats van dat de voorraad ongebruikt blijft en u hierop verlies maakt, kunt u deze voorraad verkopen aan een opkoper. Hierdoor krijgt u toch nog geld voor de goederen en kunt u deze financiële middelen opnieuw inzetten voor andere doelen.

Efficiëntie verhogen

Het hebben van een overtollige voorraad kan de efficiëntie van uw bedrijf verminderen. Het kan bijvoorbeeld problemen veroorzaken in het magazijn, waardoor het een probleem kan zijn om de juiste producten op tijd te vinden. Door een overtollige voorraad te verkopen aan een opkoper, kunt u de efficiëntie van uw bedrijf verhogen en ervoor zorgen dat u meer tijd hebt voor andere werkzaamheden.

Mogelijkheid om te bepalen op uw kernactiviteiten

Overtollige voorraad verkopen aan een opkoper kan uw bedrijf helpen om zich te concentreren op de kernactiviteiten. U hoeft zich minder zorgen te maken over het beheren van de voorraad en kunt u meer richten op het verbeteren van uw producten en het verhogen van de omzet.

Youngstox.com als opkoper

Nu u weet wat de voordelen zijn van een overtollige voorraad verkopen aan een opkoper, willen we u graag voorstellen aan Youngstox. Youngstox is een betrouwbare opkoper met al vele jaren ervaring met het opkopen van overtollige voorraad van verschillende bedrijven. Het bedrijf richt zich op verschillende soorten producten, waaronder elektronica, meubilair, huishoudelijke artikelen en nog veel meer.

Wij geloven in een transparante werkwijze en een goede relatie met onze klanten. Wij bieden onze klanten altijd een eerlijke prijs voor hun overtollige voorraad en zorgen ervoor dat de producten op een verantwoorde manier worden verwerkt. Vervolgens vinden wij het belangrijk dat we het milieu zo min mogelijk belasten en dat we onze klanten op een ethische manier helpen.

Als u ervoor kiest om overtollige voorraad te verkopen aan Youngstox, zorgen wij ervoor dat het hele proces flexibel verloopt. Wij komen de voorraad bij u op locatie ophalen en bieden u een eerlijke prijs voor de producten. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de producten op een verantwoorde manier worden verwerkt.

Overtollige voorraad verkopen

 

Contact us

CONTACT