Wat heeft Youngstox op voorraad?

Youngstox heeft een continue voorraad, omdat er voortdurend nieuwe goederen worden opgekocht.
Onze goederen komen uit:

Retouren

Faillissementen

Showmodellen

Restpartijen

Overstocks

Retouren

Showmodellen

Faillissementen

Restpartijen

Het soort goederen is erg divers. Zo verkopen we van ICT tot auto’s en van kleding tot servies. Wij luisteren naar uw wensen en kijken vervolgens of wij de door u gewenste goederen kunnen leveren. 

Gratis waardebepaling nodig?

Klik hier

Het opkopen van meubels is winstgevend

Wij kopen meubelpartijen op die in nieuwstaat zijn. Heeft u nog een partij eetkamerstoelen liggen die retour zijn gekomen? Dan kunt u ons hiervoor benaderen. Is de kwaliteit en staat van de meubels goed dan kopen wij ze op voor een eerlijke prijs. Mocht u nou uw voorraad moeten aanvullen, omdat de vraag hoog is. Dan kunt u ook bij ons terecht.

Doordat wij continu bezig zijn met het opkopen van meubels en dan weer verkopen hebben wij een grote voorraad aan meubels klaarliggen in onze loodsen.

opkopen meubels

Wij zijn de snelle oplossing

Voorraad is een blijft altijd een risico. Waarom? Voorraad brengt namelijk de 3 r’s met zich mee. De 3 r’s? Namelijk rente-, risico- en ruimtekosten. Blijft voorraad liggen dan kost het u altijd geld. Zonde omdat u juist van die voorraad extra geld kan maken door aan ons te verkopen. Wij zijn altijd geïnteresseerd in opkopen meubels, zodat u als verkoper zijnde geld krijgt voor uw voorraad.

Maar wij zijn ook de partner om meubels op te kopen, zodat u uw voorraad kunt aanvullen indien de vraag naar uw goed hoog is. Een win-win situatie dus.

Scherpe tarieven

Wij geven eerlijke tarieven voor uw overtollige meubels. Overtollige meubels ontstaan door te veel voorraad, verhuizingen of faillissementen. Wij zijn voor alles geïnteresseerd. Wilt u weten wat u globaal krijgt voor uw meubels? Vul dan onze waardebepaling in op de website.

Wij verkopen vervolgens de meubels voor scherpe tarieven, zodat u ze goedkoop kunt opkopen. Want wij hebben duurzaamheid en het verminderen van CO2 hoog in ons vaandel staan. Dat is ook de reden dat u in grote getallen uw meubels kunt verkopen aan ons. Opkopen meubels is vandaag de dag de oplossing!

Verkopen aan Youngstox

U heeft kunnen lezen waar wij voor staan. Opkopen meubels is bij Youngstox in goede handen en wij geven uw meubels een 2e leven en u krijgt er een eerlijke prijs voor. Heeft u een voorraad aan meubels liggen die niet meer verkocht of gebruikt gaan worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Want wij zijn altijd geïnteresseerd in het opkopen van meubels! 

voorraad verkopen aan opkoper

Neem contact met ons op

CONTACT