Wat heeft Youngstox op voorraad?

Youngstox heeft een continue voorraad, omdat er voortdurend nieuwe goederen worden opgekocht.
Onze goederen komen uit:

Retouren

Faillissementen

Showmodellen

Restpartijen

Overstocks

Retouren

Showmodellen

Faillissementen

Restpartijen

Het soort goederen is erg divers. Zo verkopen we van ICT tot auto’s en van kleding tot servies. Wij luisteren naar uw wensen en kijken vervolgens of wij de door u gewenste goederen kunnen leveren. 

Snel een oplossing vinden

Wanneer u overschotten heeft, dan kunnen die een probleem vormen. Zo heeft u er misschien de ruimte niet voor in het magazijn. Het is dan slim om met onze opkoper partijgoederen aan de slag te gaan. Wij kopen de restanten op en halen ze bij u op. U heeft hierdoor direct meer ruimte voor de nieuwe voorraad. Dat is bijvoorbeeld van belang wanneer de seizoenen gaan wisselen. Dan moeten oude voorraden weg en nieuwe worden ingeslagen. De opkoper kan u dan helpen.

Een opkoper in partijgoederen kan het verlies beperken

Het blijven zitten met een partij kan vervelend zijn. In dat opzicht is het dan ook fijn wanneer onze opkoper van partijgoederen u kan helpen. In plaats van een volledige verliespost, kunt u het verlies hiermee beperken. Dat betekent dat u minder hoeft af te schrijven omdat er toch nog een prijs geboden wordt op de goederen. Het kan zelfs zo zijn dat u geen verlies maakt of zelfs nog een klein beetje overhoudt. Een opkoper partijgoederen is zakelijk gezien dus altijd een aantrekkelijke oplossing te noemen.

Gratis waardebepaling nodig?

Klik hier

Voor alle soorten goederen

Het voordeel van de opkoper partijgoederen is dat deze eigenlijk altijd in te zetten is. Youngstox koopt diverse goederen in zoals bijvoorbeeld machines, gereedschap, interieur artikelen, huishoudelijke apparaten en retourgoederen. Het is wel heel fijn om te weten dat alle soorten goederen waar u een overschot van heeft gemakkelijk te verkopen zijn aan onze opkopers. Die vinden er dan zelf weer een andere bestemming voor. In dat opzicht kan het dus eigenlijk ook altijd wel handig zijn om met deze partijen te werken. Het helpt u om uw zaken op een goede manier te regelen en af te sluiten.

Altijd een goede bestemming

Het fijne aan de opkoper van partijgoederen is dat deze altijd nog een goede bestemming heeft voor de goederen. Waar u zelf niet weet hoe u ervan af moet komen, kan de opkoper altijd nog wel een koper of andere derde persoon vinden die wel graag gebruik maakt van de goederen. Daardoor ontstaat er dus ook een veel minder grote afvalberg. Wat weer gunstig is voor milieu en klimaat. Ook in dat opzicht kan de opkoper dus een belangrijke rol spelen binnen uw onderneming.

Neem contact met ons op

CONTACT