Wat heeft Youngstox op voorraad?

Youngstox heeft een continue voorraad, omdat er voortdurend nieuwe goederen worden opgekocht.
Onze goederen komen uit:

Retouren

Faillissementen

Showmodellen

Restpartijen

Overstocks

Retouren

Showmodellen

Faillissementen

Restpartijen

Het soort goederen is erg divers. Zo verkopen we van ICT tot auto’s en van kleding tot servies. Wij luisteren naar uw wensen en kijken vervolgens of wij de door u gewenste goederen kunnen leveren. 

Gratis waardebepaling nodig?

Klik hier

Wat voor soort meubels kunt u verkopen aan een opkoper? 

Een opkoper meubels koopt een breed scala aan meubels op, waaronder oude, antieke en vintage meubels, maar ook nieuwere meubels die nog in goede staat zijn. Goed om te vermelden is dat wij geen individuele meubelstukken opkopen, zoals een bankstel. Wij zijn echter alleen geïnteresseerd in aantallen.  

Wat zijn de voordelen van verkopen aan een opkoper meubels? 

Er zijn veel voordelen aan het verkopen van meubels aan een opkoper. Ten eerste is het een snelle en efficiënte manier om van uw oude meubels af te komen. Ten tweede biedt een opkoper van meubels een eerlijke prijs voor uw meubels, zonder dat u zich hoeft te bekommeren om verkoop, transport of opruiming. Tot slot zorgt een opkoper meubels voor een snelle oplossing als u bijvoorbeeld te veel voorraad heeft, meubels die niet meer populair zijn of uw winkel gaat failliet. Dan zijn wij de oplossing! 

Hoe werkt het verkopen van meubels aan een opkoper? 

Het verkopen van meubels aan een opkoper is eenvoudig en snel. U kunt een afspraak maken voor een gratis taxatie van uw meubels en wij zullen bij u langskomen om de meubels te inspecteren. Ook kunt u bij ons op de website de gratis waardebepaling invullen. Als u akkoord gaat met de prijs die wordt aangeboden, wordt het meubilair direct opgehaald en wordt het bedrag contant of via een overboeking uitbetaald. 

Waarom kiezen voor ons als opkoper van meubels? 

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele opkoper van meubels, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het opkopen van meubels en bieden een eerlijke prijs voor uw meubels. Onze dienstverlening is snel, efficiënt en professioneel. Met duidelijke communicatie en vertrouwen weet zowel u als wij waar we aan toe zijn. Wij begrijpen dat u vragen heeft omtrent uw meubels of de afhandeling van de orde. Schroom daarom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.  

Neem contact met ons op

CONTACT