Wat heeft Youngstox op voorraad?

Youngstox heeft een continue voorraad, omdat er voortdurend nieuwe goederen worden opgekocht.
Onze goederen komen uit:

Retouren

Faillissementen

Showmodellen

Restpartijen

Overstocks

Retouren

Showmodellen

Faillissementen

Restpartijen

Het soort goederen is erg divers. Zo verkopen we van ICT tot auto’s en van kleding tot servies. Wij luisteren naar uw wensen en kijken vervolgens of wij de door u gewenste goederen kunnen leveren. 

Het ontstaan van resten

Het is belangrijk om te begrijpen waarom een opkoper van restpartijen een goede partner kan zijn. In de eerste plaats is het dan goed om te weten hoe resten kunnen ontstaan. Dit komt bijvoorbeeld door een te ruime inkoop en of dat niet de gehele voorraad wordt verkocht. Aan het eind van het seizoen is er dan nog een deel van de voorraad over. Dit is normaal gesproken natuurlijk een verliespost. Dit hoeft met een opkoper echter niet het geval te zijn. Een bedrijf heeft met voorraad te maken met de 3 R’s, namelijk, rentekosten, ruimtekosten en risicokosten. Echter gaan wij niet dieper op die theorie in, maar 1 ding is zeker, onnodige kosten voor een onderneming zijn altijd zonde.

Toch nog iets verdienen

Dankzij de opkoper van restpartijen is te voorkomen dat de hele restpartij een verlies vormt. Het is dan namelijk mogelijk om een deel te verkopen aan deze opkoper. Die kan namelijk aan de hand van een goede waardebepaling nog een redelijke prijs hiervoor bieden. Het voordeel daarvan is dat u dan dus niet met een volledig verlies van de onverkochte restpartij wordt geconfronteerd. In plaats daarvan kunt u als ondernemer nog een deel goed maken. De opkoper vormt hierin een belangrijke rol.

Gratis waardebepaling nodig?

Klik hier

Voor alle soorten partijen

Het fijne aan het werken met een opkoper van restpartijen is dat dit eigenlijk altijd kan. Het is goed om te weten dat Youngstox interesse heeft in allerlei soorten partijen zoals gereedschap, machines, interieur artikelen, huishoudelijke apparaten en retourgoederen. Dat betekent dus ook dat u uiteindelijk altijd kunt zorgen dat u nog iets overhoudt aan de partijen die u heeft ingekocht. Het geeft voor ondernemers ook rust wanneer duidelijk is dat deze optie altijd nog achter de hand is. Dat maakt het dat de opkoper een ondergewaardeerde kracht is voor vele bedrijven. Zoals s ’werelds bekendste voetballer altijd zei: ‘niet geschoten is altijd mis’. Dat geldt ook voor u als ondernemer voor een samenwerking met een opkoper.

Een goede bestemming vinden

Wat vooral ook fijn is aan de opkoper van restpartijen, is dat deze een groot netwerk heeft. Dat betekent dus ook dat de partijen niet zomaar worden opgekocht. Er wordt altijd wel een goede bestemming voor de restpartijen gevonden. Het is zeker de moeite waard om altijd met dit soort partners te werken. Zo kunt u zelf de verliezen beperken, maar zorgt u ook dat er niets verloren of verspilt wordt. Dat is natuurlijk helemaal belangrijk in deze tijden. Daarom is het altijd aan te raden deze route te kiezen.

Neem contact met ons op

CONTACT