Restpartijen

Bij zowel fabrikanten als retailers ontstaan er restpartijen die niet verder verwerkt worden. Youngstox wil deze partijen graag van u overnemen voor een reële prijs.

Retourgoederen

Door het opkopen van retourgoederen werkt Youngstox mee aan de circulaire economie. Retourgoederen zijn vaak niet meer als nieuw te verkopen, omdat bijvoorbeeld de verpakking ontbreekt of er (lichte) gebruiksschade aanwezig is. Youngstox geeft retourgoederen een nieuwe kans. We helpen op deze manier het milieu en u!

Assortimentswissel

Soms lopen bepaalde producten niet of niet meer, dan kunt u het assortiment aanpassen. Youngstox kan dan de goederen die daardoor niet meer verkocht worden van u overnemen.

Faillissement

In deze onzekere tijden gaan veel leveranciers en retailers helaas failliet. Youngstox kan de voorraden in een keer overnemen. De curator kan met ons contact opnemen om een goede regeling te treffen. Op deze manier dragen wij bij aan een goede en snelle afhandeling van het faillissement.

Betaling

Youngstox is een eerlijk en transparant bedrijf. Wij zorgen altijd voor goede afspraken en een correcte afhandeling. Na een bezichtiging en een waardebepaling maken wij duidelijke afspraken met u over levering en betaling.

Neem contact op