Verkoper van voorraden

Heeft u voorraden nodig om uw winkelvoorraad aan te vullen of wilt u goedkoop uw winkelinventaris aanschaffen? Neem dan contact met ons op. Wij hebben, zoals we aangaven, continu een geruim voorraad aan goederen. Hierbij maken wij onderscheid in 4 categorieën, namelijk: activa, inventaris, partijen en restanten.

Waarom kopen bij Youngstox?

Wij hebben een groot assortiment aan voorraad, waardoor wij snel kunnen leveren. En vanuit de praktijk zijn wij dat onze klanten snel goederen nodig hebben. Daarnaast zitten wij niet vast met contracten van fabrikanten of distribiteurs, waardoor wij scherpe prijzen kunnen hanteren.

Over het gehele proces zijn er dus win-win situaties te behalen t.o.v. het normale aankoopproces.

Manage uw voorraad beter

Het is geen geheim dat voorraad kosten met zich meebrengt. Die kosten worden onderverdeeld in de 3 r’s, namelijk rentekosten, risicokosten en ruimtekosten. Bij te veel voorraad of voorraad dat op een bepaald moment niet meer populair is stapelen de kosten zich logische wijs op. Het is dan aan te raden om aan ons te verkopen en wellicht weer op te komen indien nodig.

Maar eveneens kunt u uw voorraad aanvullen indien u goederen nodig bent. Hierdoor managet u uw voorraad, kosten en personeel beter.

Youngstox

Heeft u een specifiek goed nodig? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want wij zijn verkoper van verschillende voorraden. Koop uw goederen scherp in en verkoop het zelf weer duurder door om omzet te generen. Wij zijn namelijk een eerlijk en transparant bedrijf. Zorgen voor een duidelijk afspraken en communicatie. Want met duidelijkheid komen we het verst.

Betaling

Youngstox is een eerlijk en transparant bedrijf. Wij zorgen altijd voor goede afspraken en een correcte afhandeling. Na een bezichtiging en een waardebepaling maken wij duidelijke afspraken met u over levering en betaling.

Neem contact op