Wat heeft Youngstox op voorraad?

Youngstox heeft een continue voorraad, omdat er voortdurend nieuwe goederen worden opgekocht.
Onze goederen komen uit:

Retouren

Faillissementen

Showmodellen

Restpartijen

Overstocks

Retouren

Showmodellen

Faillissementen

Restpartijen

Het soort goederen is erg divers. Zo verkopen we van ICT tot auto’s en van kleding tot servies. Wij luisteren naar uw wensen en kijken vervolgens of wij de door u gewenste goederen kunnen leveren. 

Alle soorten partijen

Het voordeel van werken met een opkoper partijhandel is dat dit gemakkelijk is. De opkoper zorgt er immers voor dat u van de partij verlost wordt. Het maakt daarbij niet uit om wat voor type goederen het gaat. Youngstox koopt diverse goederen op denk hierbij bijvoorbeeld aan gereedschap, machines, interieur artikelen, retourgoederen en huishoudelijke apparaten. Het is juist zo dat wij als opkoper heel divers werken. Wanneer bijvoorbeeld een seizoen afgelopen is en van een bepaald item weinig van verkocht is, dan kunnen wij hier vaak toch nog een goede bestemming voor vinden. Zo heeft u er ook direct geen zorg meer om.

Snel verlost zijn

Een reden om met de opkoper partijhandel te werken is dat het een snelle oplossing biedt. U heeft er de ruimte niet voor om lang met onverkochte partijen te blijven zitten. Daar wilt u vlug een goede oplossing voor vinden. In dat opzicht is het de makkelijkste weg om de opkopers van Youngstox in te schakelen. Onze opkopers kunnen direct de hele partij in één keer weghalen. Zo heeft u er dus zelf geen last meer van en weet u ook nog eens zeker dat het een goede bestemming krijgt. Er zitten dus eigenlijk vooral voordelen aan.

Gratis waardebepaling nodig?

Klik hier

Met een opkoper partijhandel krijgt u een eerlijke prijs

Het belangrijkste aan het inschakelen van een opkoper partijhandel is dat deze nog iets biedt voor de goederen. Het is normaal gesproken zo dat u dit zal moeten afvoeren en dat dit nog weinig oplevert. Doordat het voor de opkoper nog wel enige waarde heeft, krijg u er dan toch nog een goede prijs voor terug. Daarmee kunt u het verlies beperken of zelfs break even draaien. Dat is natuurlijk zakelijk gezien vooral heel belangrijk. Het is daarom altijd de moeite waard om het op deze wijze aan te pakken.

Youngstox is uw opkoper van partijhandel

De juiste opkoper van partijhandel vinden hoeft niet lastig te zijn. De meeste opkopers zijn breed georiënteerd. Dat betekent dus dat allerlei verschillende soorten partijen te verkopen zijn aan de opkoper. Ook Youngstox is breed georiënteerd. Dit maakt het voor u als ondernemer direct ook een heel stuk gemakkelijker. Het is altijd zaak om hier goed naar te kijken. Zo haalt u er het maximale uit voor uzelf.

Neem contact met ons op

CONTACT