Wat heeft Youngstox op voorraad?

Youngstox heeft een continue voorraad, omdat er voortdurend nieuwe goederen worden opgekocht.
Onze goederen komen uit:

Retouren

Faillissementen

Showmodellen

Restpartijen

Overstocks

Retouren

Showmodellen

Faillissementen

Restpartijen

Het soort goederen is erg divers. Zo verkopen we van ICT tot auto’s en van kleding tot servies. Wij luisteren naar uw wensen en kijken vervolgens of wij de door u gewenste goederen kunnen leveren. 

Gratis waardebepaling nodig?

Klik hier

Opkoper faillissementen

Youngstox staat graag voor u klaar om restpartijen of bedrijfsactiva van u op te kopen zodat u kunt zorgen voor een kapitaalinjectie. Op deze manier kunt u een faillissement eventueel voorkomen. Neem daarom gratis en vrijblijvend contact met ons op zodat wij een waardebepaling voor u kunnen maken.

Bij een faillissement kan Youngstox de voorraden die u heeft, in een keer van u overnemen. De curator die is aangesteld kan dan contact opnemen met ons zodat we een goede regeling treffen kunnen. Zo zorgen wij ervoor dat het faillissement op een snelle goede manier afgehandeld kan worden. Wij ontzorgen u graag en kunnen uiteraard volledig adviseren en uw vragen beantwoorden op het gebied van verkoop opkopen van goederen uit een faillissement.

Snelle afhandeling door faillissement opkoop

Een faillissement is uiterst vervelend. Het kan gebeuren dat uw onderneming onverhoopt failliet gaat. U blijft dan zitten met kosten en rekeningen die nog niet betaald zijn. De inboedel en andere goederen moeten daardoor worden verkocht. Dit kunt u zelf doen, of er wordt een onafhankelijke curator ingeschakeld.

In beide gevallen kunt u bij ons terecht. Door onze grote ervaring als opkoper faillissementen kunnen wij u een correcte en snelle afwikkeling garanderen. Mede hierdoor zorgen wij ervoor dat u snel van uw overgebleven voorraden af bent. Wij zijn uw opkoper voor een correcte afwikkeling met eerlijke prijzen en een snelle betaling.

Neem gerust contact met ons op. Dit kan per mail of telefonie, maar ook via ons online contactformulier.

Neem contact met ons op

CONTACT