Wat heeft Youngstox op voorraad?

Youngstox heeft een continue voorraad, omdat er voortdurend nieuwe goederen worden opgekocht.
Onze goederen komen uit:

Retouren

Faillissementen

Showmodellen

Restpartijen

Overstocks

Retouren

Showmodellen

Faillissementen

Restpartijen

Het soort goederen is erg divers. Zo verkopen we van ICT tot auto’s en van kleding tot servies. Wij luisteren naar uw wensen en kijken vervolgens of wij de door u gewenste goederen kunnen leveren. 

Opkoper restanten wat houdt dat in?

Een opkoper restanten helpt u als ondernemer om van uw restpartij af te komen. U dient in kaart te brengen van welke restanten u af wilt én dus aan Youngstox wilt verkopen. Vervolgens neemt u contact met ons op. Wij gaan dan beoordelen wat de waarde van de restpartij is. Hierbij kijken wij onder andere naar:

  • De kwaliteit van de restpartij
  • De leeftijd van de restpartij
  • Het soort goederen waar de restpartij uit bestaat

Dit doen wij zodat wij in kaart kunnen brengen of de restpartij nog kan worden doorverkocht. Wanneer alle goederen zijn beoordeeld en goedgekeurd, brengen wij u een bod uit op de door u aangeboden restanten. Gaat u hiermee akkoord? Dan maken wij de betaling voor elkaar en halen wij de restpartij bij u op.

De voordelen van het verkopen van uw restpartijen

Met Youngstox als opkoper restanten in zee gaan brengt verschillende voordelen voor uw bedrijf met zich mee. Om te beginnen is het voor u een stuk voordeliger om uw restpartij aan ons te verkopen dan een extra opslag te huren voor uw restanten. Ook hoeft u zelf niet uw restanten te verkopen en krijgt u er een acceptabele en marktconforme prijs voor. Op deze manier kunt u de extra verliezen voorkomen.

Heeft u een webshop? Ook dan kunnen wij veel voor u betekenen. U zult vast meerdere retouren krijgen. Dat is vervelend want deze retouren kosten u extra werk, u moet ze weer opslaan en dat brengt extra kosten met zich mee. In dit geval kunt u de restpartij retouren ook aan ons verkopen.

Gratis waardebepaling nodig?

Klik hier

Gehele bedrijfsinventaris verkopen

Uiteraard kan het ook zo zijn dat u uw gehele inventaris wilt verkopen aan een opkoper omdat het misschien tijd is voor een nieuwe stap. Ook dan staan wij voor u klaar.

Een opkoper restanten is aantrekkelijk op financieel gebied

Wanneer u goederen heeft die u door bijvoorbeeld een seizoenswisseling niet meer verkopen kunt, wilt u het liefst zo snel mogelijk van deze handel af. Wanneer het blijft liggen in de opslag kost het u ruimte en verdient u er niets aan. Als u Youngstox als opkoper inschakelt die de restpartij van uw onderneming opkoopt, krijgt u hier een eerlijke prijs voor. Vanuit zakelijk oogpunt is dit natuurlijk erg aantrekkelijk!

Neem contact met ons op

CONTACT