Wat heeft Youngstox op voorraad?

Youngstox heeft een continue voorraad, omdat er voortdurend nieuwe goederen worden opgekocht.
Onze goederen komen uit:

Retouren

Faillissementen

Showmodellen

Restpartijen

Overstocks

Retouren

Showmodellen

Faillissementen

Restpartijen

Het soort goederen is erg divers. Zo verkopen we van ICT tot auto’s en van kleding tot servies. Wij luisteren naar uw wensen en kijken vervolgens of wij de door u gewenste goederen kunnen leveren. 

Opkomer van winkelvoorraden

Youngstox is onder andere opkomer van winkelvoorraad. Of dit om een complete winkelvoorraad of en gedeeltelijke voorraad met retourgoederen gaat, maakt niet uit. Wanneer er haast geboden is en de voorraad snel uit uw winkel moet zijn, is dat uiteraard geen probleem. Dit kan binnen enkele dagen worden geregeld.

Opkoper van ouder voorraden uit uw winkel

In ieder handelsbedrijf vinden we ze terug: oude voorraden. Uiteraard is de ene branche de andere niet en ligt het in iedere branche verschillend. Zo ligt het bij trendgevoelige branches gevoeliger dan andere branches. Denk hierbij aan non-food afdelingen in warenhuizen, de speelgoedbranches en uiteraard modewinkels. Oude voorraden kopen wij dan ook in één keer bij u op.

Gratis waardebepaling nodig?

Klik hier

Uw winkelvoorraad verkopen aan Youngstox

Wist u dat het verkopen van uw winkelvoorraad aan Youngstox erg simpel is? Wij kunnen namelijk via een lijst aan voorraad en foto’s vaak al vastleggen welk bod we aan u kunnen uitbrengen. Indien wenselijk voor u óf Youngstox komen wij bij u langs voor een bezichtiging mocht dit nodig zijn. Als we dan een deal hebben gesloten betalen we u voor uw winkelvoorraad en zetten we het afhalen in gang.

Een opkoper vinden is wellicht niet lastig, maar het vinden van de juist opkoper is weer een ander verhaal. Doordat Youngstox jaren aan ervaring heeft en breed georiënteerd is, maakt het alles voor u als ondernemer een soepeler. U wilt immers het maximale en een eerlijk bod uit uw winkelvoorraad hebben. Wij als opkoper winkelvoorraad snappen dat uiteraard helemaal en zullen u dan ook ter aller tijde een bod doen dat ook echt eerlijk is. Op deze manier beperkt u het verlies of speelt u zelfs quitte. Fijn toch?

Een betrouwbare opkoper winkelvoorraad

U zoekt een betrouwbare opkoper winkelvoorraad. Wij zijn dan ook niet verbaasd dat u op de website van Youngstox terecht bent gekomen. Wij staan voor betrouwbaarheid en service met een gouden randje. Waar wacht u nog op? Neem snel contact met ons op:

Neem contact met ons op

CONTACT