Wat heeft Youngstox op voorraad?

Youngstox heeft een continue voorraad, omdat er voortdurend nieuwe goederen worden opgekocht.
Onze goederen komen uit:

Retouren

Faillissementen

Showmodellen

Restpartijen

Overstocks

Retouren

Showmodellen

Faillissementen

Restpartijen

Het soort goederen is erg divers. Zo verkopen we van ICT tot auto’s en van kleding tot servies. Wij luisteren naar uw wensen en kijken vervolgens of wij de door u gewenste goederen kunnen leveren. 

Waarde uit de voorraad halen

In de eerste plaats is het zo dat u nog waarde uit de overgebleven voorraad kunt halen. Zo is het bijvoorbeeld wel heel aantrekkelijk om de opkoper van voorraden eens te laten bekijken wat u precies in de aanbieding heeft. Het is namelijk een specialist in het bepalen van de waarde van de producten die u heeft. In dat opzicht kunt u er dus eigenlijk wel zeker van zijn dat het u nog een goede prijs oplevert. Een ervaren en professionele opkoper zoals Youngstox zal hier immers altijd eerlijk over zijn.

Een opkoper koopt diverse voorraden op

Een opkoper voorraden richt zich vaak niet op een specifiek soort product. Vaak is het zelfs zo dat deze professionals zich niet eens op een specifieke branche richten. Daardoor kunt u er als ondernemer dus ook altijd uw voordeel mee doen. het is juist ook fijn wanneer u uw voorraad op deze manier kunt aanbieden. Het geeft u de mogelijkheid om toch nog te zorgen dat er iets uit de voorraad wordt gehaald. Dat is wel heel belangrijk, want anders levert het alleen maar verlies op en dat kunt u nu beperken.

Gratis waardebepaling nodig?

Klik hier

Met een opkoper voorraden heeft u geen problemen met opslag

Een belangrijke aanleiding om een opkoper voorraden in te schakelen is het gebrek aan ruimte dat u heeft. Wanneer u te maken heeft met het einde van een seizoen, dan heeft u de ruimte nodig voor nieuwe producten. Het is dan niet fijn om onverkochte items nog altijd op die kostbare plekken te moeten opslaan. Beter is het dan om dit te kunnen verkopen. Dit kunt u doen door met de opkoper te werken. Die kan er namelijk zelf dan nog iets goeds mee doen. Dit is voor alle partijen aantrekkelijk.

Altijd de opkoper inschakelen

Het voordeel van de opkoper voorraden is dat deze eigenlijk altijd kan helpen. Wanneer u dus met restvoorraden of verkeerd bestelde items zit zoals machines, interieurartikelen of huishoudelijke apparaten, dan kunt u daar gemakkelijk iets aan doen door deze specialist erbij te betrekken. Die helpt u dan om er op een soepele manier van af te komen. Bovendien krijgen de producten dan nog een goede bestemming omdat de opkoper daarna zelf weer als verkoper optreedt. Dit betekent dat het ook beter voor het milieu is.

Neem contact met ons op

CONTACT