Wat heeft Youngstox op voorraad?

Youngstox heeft een continue voorraad, omdat er voortdurend nieuwe goederen worden opgekocht.
Onze goederen komen uit:

Retouren

Faillissementen

Showmodellen

Restpartijen

Overstocks

Retouren

Showmodellen

Faillissementen

Restpartijen

Het soort goederen is erg divers. Zo verkopen we van ICT tot auto’s en van kleding tot servies. Wij luisteren naar uw wensen en kijken vervolgens of wij de door u gewenste goederen kunnen leveren. 

Verschillende soorten partijen

Waarom wordt een opkoper gezocht? In de meeste gevallen is dat, omdat u met resten zit. U heeft bijvoorbeeld meer ingekocht dan de vraag was. Of u gaat verhuizen naar een ander pand en wilt wat resten kwijt, zodat u ze niet hoeft mee te nemen. Het is dan altijd goed om te bekijken of u uw restpartijen een 2e leven in kunt blazen. Dit kan dan worden gedaan door met een opkoper aan het werk te gaan. Tevens is een ander bijkomend voordeel, dat u hoogstwaarschijnlijk ook nog een aanzienlijk bedrag voor uw restpartijen krijgt. Hiermee vangt u 2 vliegen in 1 klap.

Een eerlijke prijs krijgen

Vaak wordt een opkoper gezocht om het kapitaalsverlies enigszins te beperken. Wanneer u immers met resten zit, dan heeft u daar wel in geïnvesteerd, maar levert het u eigenlijk niets op. Dat wilt u liever voorkomen als ondernemer. Daar zijn mogelijkheden voor door met opkopers te werken. Die zorgen namelijk dat u aan de hand van een goede waardebepaling een eerlijke prijs krijgt voor uw restpartijen.

Gratis waardebepaling nodig?

Klik hier

Gemakkelijk af te handelen

Een voordeel van deze manier van werken is dat het heel simpel werkt. Als u een goede opkoper heeft gevonden, dan neemt die u veel werk uit handen. Zo kunt u bijvoorbeeld zorgen dat alles op de juiste manier wordt afgevoerd na de verkoop. Daar heeft u dan zelf geen zorg meer om. Ook wordt het allemaal snel afgehandeld. Dit is belangrijk, juist ook omdat u de ruimte die de restpartij in beslag neemt zelf goed kunt gebruiken voor andere zaken. Ook dat is dus een reden om met een opkoper, zoals Youngstox, te werken.

Voor allerlei soorten ondernemers

Heeft u een opkoper gezocht? Dan heeft u ook gekeken of deze wel werkt met uw type branche. Dit hoeft vaak geen probleem te zijn. Door met de juiste opkoper te werken, kunt u heel veel bereiken. Opkopers zijn vaak allround. Wat betekent dat ze dus ook in allerlei soorten partijen geïnteresseerd zijn. Dat kan u als ondernemer dus ook altijd het nodige opleveren. Zo kunt u er altijd voordeel van hebben, met elke restpartij en in elk seizoen.

Neem contact met ons op

CONTACT