Wat heeft Youngstox op voorraad?

Youngstox heeft een continue voorraad, omdat er voortdurend nieuwe goederen worden opgekocht.
Onze goederen komen uit:

Retouren

Faillissementen

Showmodellen

Restpartijen

Overstocks

Retouren

Showmodellen

Faillissementen

Restpartijen

Het soort goederen is erg divers. Zo verkopen we van ICT tot auto’s en van kleding tot servies. Wij luisteren naar uw wensen en kijken vervolgens of wij de door u gewenste goederen kunnen leveren. 

Gratis waardebepaling nodig?

Klik hier

Overstocks opkopen bij Youngstox

Wij zijn continu opzoek naar nieuwe kwalitatieve voorraden, zodat wij kwaliteit kunnen doorverkopen aan u. Heeft u dus overstocks in uw magazijn liggen waar u lastig vanaf komt door een betreffende reden? Wij kunnen de oplossing bieden. Bent u benieuwd wat u voor uw overbodige voorraad krijgt? Vul dan onze waardebepaling compleet in. Hierdoor kunnen wij u een reëel en snel aanbod doen op afstand.

Youngstox

Wij, Youngstox, zijn hard aan het groeien en onze voorraden variëren sterk, waardoor wij zeker uw behoefte kunnen voorzien. Zoals we aangaven is het managen van uw voorraad belangrijk. Waarom? Naast het feit dat het voor omzet zorgt is het ook belangrijk dat u uw producten kunt leveren. Al helemaal in de onlinewereld. Klanten beschikken over veel informatie en laten gemakkelijk hun mening achter op het internet. Lever jij je producten verkeerd, niet op tijd of verkeerd? Dan is dat finesse voor uw bedrijf.

Waarom zou u het moeten doen?

De voorraadkosten van uw magazijn kun je op verschillende manieren berekenen. De meest voorkomende is de 3 r’s: rentekosten, risicokosten en ruimtekosten. Dit zijn namelijk de 3 grootste kostenposten voor en van het magazijn. Wilt u dus uw voorraad aanvullen of juist uw voorraad verkopen wij kunnen de oplossing zijn waar u al een tijdje naar zoekt. Hierdoor kunt u beter uw magazijn en voorraden managen. Dit is belangrijk, omdat hier u dan niet stilvalt. Continu in beweging blijven is belangrijk voor de continuïteit van uw onderneming.

Contacteer ons

Wilt u overstocks opkopen om uw voorraad aan te vullen of wilt u juist uw overstocks verkopen aan ons? Dan zijn wij gemakkelijk bereikbaar. U kunt ons contacteren door de waardebepaling in te vullen of onze contactpagina. Eveneens zijn wij gemakkelijk voor u telefonisch bereikbaar, hierdoor weet u gelijk waar u aan toe bent. Heeft u dus vragen? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Neem contact met ons op

CONTACT