Wat heeft Youngstox op voorraad?

Youngstox heeft een continue voorraad, omdat er voortdurend nieuwe goederen worden opgekocht.
Onze goederen komen uit:

Retouren

Faillissementen

Showmodellen

Restpartijen

Overstocks

Retouren

Showmodellen

Faillissementen

Restpartijen

Het soort goederen is erg divers. Zo verkopen we van ICT tot auto’s en van kleding tot servies. Wij luisteren naar uw wensen en kijken vervolgens of wij de door u gewenste goederen kunnen leveren. 

Gratis waardebepaling nodig?

Klik hier

Restpartijen opkopen om door te verkopen

Het kan zijn dat de vraag op een bepaald moment hoger is dan u kunt bieden. Eveneens dan is het fijn om te weten wij dat wij restpartijen aan u kunnen verkopen. U koopt ze dan van ons op om vervolgens de goederen zelf weer door te verkopen. Wij verkopen (bijna) allerlei soorten restpartijen op. Zodat wij u ook een groot assortiment aan restpartijen kunnen aanbieden. Het is continu de kwestie tussen vraag en aanbod en dat begrijpen wij als geen ander.

Realiseer meer marge

Restpartijen opkopen zorgt ervoor dat u er zelf meer marge tussen uit kunt halen. Waarom? U kunt, zoals we aangaven, restpartijen bij ons scherp opkopen. Maar het grote verschil is dat u ze wel tegen normale prijs kunt aanbieden. Logische wijs is dat afhankelijk van de vraag en het aanbod, maar vanuit de praktijk hebben wij gezien dat dit vaak het geval is.

Nu horen wij u denken: is dit niet de omgekeerde wereld? Ja, het is de omgekeerde wereld, maar dat zorgt ervoor dat restpartijen opkopen zo interessant is.

Geef uw klanten hetgeen wat ze zoeken

Restpartijen is een breed begrip. Daarom raden wij u aan om ons te contacteren indien u een bepaald goed wenst om op te komen om uw voorraad aan te vullen. Wij zijn onafhankelijk dat betekent dat wij geen onnodige marges moeten doorbereken op onze restpartijen, waardoor wij het u scherp kunnen aanbieden. Dit zorgt ervoor dat restpartijen opkopen ontzettend aantrekkelijk is en steeds populairder wordt.

Youngstox

Als u restpartijen wilt opkopen dan moet u bij ons zijn. Wij hebben een grote voorraad aan restpartijen, waardoor wij snel kunnen leveren. Zoekt u een bepaald goed? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de telefoon of mail.

Houdt onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van o.a. onze voorraden.

Neem contact met ons op

CONTACT