Wat heeft Youngstox op voorraad?

Youngstox heeft een continue voorraad, omdat er voortdurend nieuwe goederen worden opgekocht.
Onze goederen komen uit:

Retouren

Faillissementen

Showmodellen

Restpartijen

Overstocks

Retouren

Showmodellen

Faillissementen

Restpartijen

Het soort goederen is erg divers. Zo verkopen we van ICT tot auto’s en van kleding tot servies. Wij luisteren naar uw wensen en kijken vervolgens of wij de door u gewenste goederen kunnen leveren. 

Gratis waardebepaling nodig?

Klik hier

Voorraad opkopen waarom?

Voorraad opkopen doen wij zodat wij vraag en aanbod bij elkaar kunnen brengen. Overtollig voorraad ontstaat doordat winkels failliet gaan of omdat er te veel voorraad is opgekocht. Wij kopen ze van u op zodat u geld krijgt voor uw overtollige voorraad.

Maar het kan ook andersom werken. Wij hebben continue voorraad in onze loodsen liggen. Hierdoor kan ook u als ondernemer voorraad opkopen bij ons. Zodat u aan de vraag kunt voldoen van uw klanten. Zoals u kunt lezen werkt het dus 2 kanten op.

De voordelen van voorraad opkopen

De voordelen van voorraad opkopen is dat overtollige voorraad niet wordt weggegooid. Als we het proces van begin tot eind ontleden, worden er veel brandstoffen gebruikt om o.a. meubels of kleding te maken. Om maar een 2-tal voorbeelden te hebben genoemd.

Wij hebben het milieu hoog in ons vaandel staan en vinden dat er te veel wordt weggegooid. Dat is ook de reden dat wij voorraad opkopen en weer doorverkopen. Hierboven hebben wij de voornaamste reden uitgelicht, maar het financiële aspect is ook een voordeel.

Wij hebben geen producenten of dergelijke boven ons zitten die er meerdere marges bij de prijs opleggen. Hierdoor kan u goedkoper voorraad opkopen dan bij de producent. Als we het vervolgens omdraaien dan krijgt u eveneens geld voor uw overtollige voorraad die anders zou blijven liggen achter in uw loods.

Verkopen aan Youngstox

Wij zijn erkende op- en verkopers van faillissementen, voorraden, restpartijen, restanten en partijhandel. Nee, zelfs dan zijn we er nog niet. In de praktijk krijgen wij de vraag of wij geïnteresseerd zijn in een bepaald goed. Wat we eveneens vaak horen is dat u twijfelt of uw goed wel bij ons past.

Wij hebben liever dat u ons contacteert of onze waardebepaling invult dan ons niet contacteert. Waarom? Voorraad kost namelijk ruimte, rente en heeft u kapitaal gekost. Zonde als dat blijft liggen.

voorraad opkopen

Wilt u voorraad opkopen?

Schroom niet als u uw voorraad wilt laten opkopen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren snel en zorgen voor duidelijke communicatie, want met duidelijkheid komt iedereen het verst. Als ondernemer zijnde moet er snel geschakeld kunnen worden om zo kansen aan te grijpen i.p.v. mis te lopen.

Neem contact met ons op

CONTACT